Produk

KAMU Kasedhiya Kwalitas sing Dhuwur

Babagan Kita

Dipercaya, pilih kita

  • about (1)
  • about (2)

Katrangan ringkes :

Tianjin Meijiahua Steel minangka klompok entitas ekonomi internasional, kalebu perusahaan afiliasi. Pabrik: TIANJIN TIANKANG METAL PRODUK CO., LTD, TIANJIN TONGFU METAL PRODUK CO., LTD. Perusahaan Perdagangan Ekspor: Tianjin Meijiahua Trade CO., LTD. Perusahaan HK: Meijiahua Trade CO., LIMITED. Baja perusahaan Meijiahua didirikan ing taun 1999, yaiku salah sawijining klompok produsen WIRE sing diteliti & dikembangake, MESH, PIPE, SCREW ing China. Kita duwe rong puluh lini produksi.

ACARA & TUNJUK TRADE

Melu kegiatan pameran